Multumirile Vrajitoarei Baba Ekaterina
Vrajitoarea Baba Ekaterina, de-a lungul vietii si carierei sale indelungate in tainele vrajitoriei are extrem de multe multumiri din toata colturile lumii. Mai jos puteti citi o parte din ele.

Situaţa mea din căsnicie este de-a dreptul dezastroasă
Situaţa mea din căsnicie este de-a dreptul dezastroasă, din păcate. Nu mă mai înţeleg sub nicio formă cu soţia. A început să bea până ce cade din picioare, înjură şi cred că umblă şi cu un bărbat.

Toate astea au început de vreo jumătate de an, când am surprins-o de vorbă cu un vecin (care ştiu bine că-i tare afemeiat).

De ce m-am temut n-am scăpat! El să-i fi făcut farmece? O iubesc şi fireşte că nu-mi este indiferentă. Te rog mult, ajută-mă!

La ritualul făcut pe fotografia soţiei tale s-a arătat de la Dumnezeu că până la urmă, ea nu este jumătatea ta, deşi o iubeşti enorm. Alt om i-a făcut vrăji puternice pe care însă le voi putea dezlega.

Sună-mă sau vino la unul din cabinetele mele din România, ar fi mai bine pentru cazul tău.
_____________________________________
Este foarte violent şi nu-l pot ierta
Sunt în cuplu de foarte mult timp. Am trăit rupturi foarte dureroase şi singurătatea aproape că m-a distrus. La început, totul mergea foarte bine, el era foarte afectuos, ne iubeam. Dar de la o vreme, s-a răcit total… Aproape că nu ne mai vorbim. Sufăr cumplit.

Este foarte violent şi nu-l pot ierta. S-a schimbat. Are altă femeie, care îl întărâtă împotriva mea? Unde dispare nopţile sau zile întregi? Precizez că-mi vorbea foarte des despre fosta lui iubită, un fotomodel, cu care mă compara. Mă jignea mă umilea, remarcile sale mă răneau adânc.

Am suferit mult din cauza lui. Şi totuşi, îl iubesc. Vom fi împreună? Va deveni oare soţul meu? Este jumătatea vieţii mele? Ce să fac pentru a-l calma? Vreau să fie din nou bărbatul pe care l-am cunoscut cândva, la început. Se va schimba? Problema este că atitudinea lui mă face să sufăr enorm. Am impresia că se joacă cu mine. Vă implor, ajutaţi-mă!

La ritualul pe care l-am făcut pe fotografia voastră s-a arătat că este legat cu farmece puternice de o persoană feminină. Se poate dezlega, însă pentru asta trebuie să vii personal la mine ca să te ajut. Sună-mă însă înainte ca să stabilim o şedinţă de magie.

_______________________________________
Sunt la mare ananghie, foarte supărată şi am numai probleme. M-am gândit şi eu să apelez la dvs., dacă veţi dori să mă ajutaţi.

Mă găsesc într-un foarte mare impas. Sunt căsătorită de 3 ani şi acum, m-am pomenit brusc că soţul meu îmi spune că nu mă mai iubeşte, că-l enervez, că mă urăşte, că sunt rea şi că nu sunt bună de nimic (dar până la această oră, am fost, nu?), că nu mă mai suportă etc.

Mă face mereu să fiu tristă, să mă simt umilită, plâng şi să mă simt extrem de prost din pricina lui. Între noi există grave probleme de comunicare. Cred că şi-a găsit altă femeie şi că mi-au făcut farmece, ca să scape cu adevărat de mine. Ce ziceţi? În dvs. îmi sunt toate speranţele acum, vă jur.

La deschiderea cărţilor de tarot a reieşit că într-adevăr, ţi s-au făcut vrăji puternice în scopul de a te debarasa de soţul tău. Intuiţia ta a fost bună. Sună-mă şi vom rezolva toate problemele tale, negreşit, la unul din cabinetele mele.

________________________________________
Au trecut opt luni de când nu mai sunt cu fosta mea iubită (prima dragoste nu se poate uita niciodată) și de atunci a început calvarul pentru mine.

Karla nu-mi răspunde deloc la mesaje. S-a mutat la circa 300 km de oraşul în care locuiesc, Los Angeles, America.
La un moment dat, mi-a lăsat totuşi un mesaj care suna aşa: “Sunt în alt oraş acum”. Fuge de mine şi chiar nu ştiu de ce. Sunt debusolat, trist, o vreau înapoi.
I-am spus că ea a fost cea care m-a lăsat pentru nu ştiu ce motive şi că a creat o adevărată barieră care acum ne desparte. A dorit să plece şi m-a lăsat baltă.

Am cu adevărat farmece sau vrăji făcute, un blestem ceva, că nu ştiu ce să mai fac, sincer.

În cărţi mi s-a arătat că ea s-a îndrăgostit de alt bărbat, care a vrăjit-o. El este cauza plecării şi fugii sale, de fapt.

Dacă vrei să ţi-o aduc în braţe, sună-mă cât mai repede pentru detalii.

__________________________________________
Am 21 de ani iar prietenul meu 27 de ani. Suntem prieteni de peste 7 luni. Dar au trecut două săptămâni, iată, de când nu mai suntem împreună.

Prietenia noastră a fost întotdeauna complicată, mai ales pentru că mama lui s-a interpus între noi şi nu ne-a lăsat să trăim o relaţie normală. Oare ea ne-a făcut magie neagră, după cum am aflat, pentru ca eu să nu mai fiu cu acest băiat?

Din păcate, aşa este. Am deschis cărţile mele şi am aflat că o femeie matură i-a făcut magie neagră tocmai pentru ca voi să vă despărţiţi. Bănuiesc că este mama lui!

Vino la un ritual la mine dacă poţi sau trimite-mi ceea ce ţi-am spus la telefon ca să-l fac eu şi să te scap de aceste vrăji puternice care sunt pe cununiile tale.

___________________________________________
Doamnă Ekaterina,

Sunt căsătorită de 15 ani şi acum, soţului meu i-a intrat în cap să divorţăm. Mi-a spus că nu mai are nevoie de mine pur şi simplu! Sunt absolut distrusă.

Vă implor, ajutaţi-mă să îl păstrez alături de mine, căci îl iubesc mult. I-a făcut cineva farmece? Vrăji? Eu una, nu cred în ele dar toţi spun că a intrat necuratul în el şi nu vreau să-l pierd.

La deschiderea cărţilor de tarot pe fotografiile voastre s-a arătat că el are pe altcineva, o femeie cu adevărat periculoasă, care i-a făcut farmece puternice pentru a-l ţine legat de ea. Dacă vrei, sună-mă sau vino la mine acasă la Bucureşti, să distrugem aceste farmece.

Numar disponibil si pe Whatsapp

O poti contacta acum pe vrajitoarea Baba Ekaterina si pe Whatsapp.

Vrajitoarea Baba Ekaterina

Cea mai experimentata si cunoscuta vrajitoare din Romania, Europa si Statele Unite ale Americii. De-a lungul vietii sale a multumit sute de mii de clienti din toate colturile lumii.

  • Dezleaga farmece
  • Dezleaga blesteme
  • Impreuneaza cupluri
  • Scoate argintul viu